Aktuális tanfolyamok

Ligamentous Articular Release
November 29-30., december 1.

Shiatsu alaptanfolyam
Január 24-25-26.

Itt jelentkezz!

+36 70 259 08 35

A tanfolyamok helyszíne: Bp. III. Bécsi út 88-90. fsz. 8.

Oktatóink

Demeter Péter
Oszteopát gyógymasszőr, Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, Shiatsu-gyógyász, buddhista tanító

Peti  

1998 óta foglalkozom testorientált terápiákkal.

2004-ben kezdtem tanulni shiatsut és do-in-t a Nemzetközi Shiatsu Iskolában, ahol 2008-ban szereztem "shiatsu-gyógyász diplomát", kiváló eredménnyel. 2008-ban az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetnél (ETI) tettem Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta vizsgát, kiváló eredménnyel.
2007 óta tanítok shiatsut, 2009-től 2012-ig a Nemzetközi Shiatsu Iskolában oktattam, 2013-tól saját Iskolámat, a Tónust vezetem.
A shiatsuban elsősorban érzékenységet, kifinomultságot, rendszerszemléletet, gyakorlatias energia-munkát és szabadságot látok… és ezt adom tovább.

2007-ben a Magyar Iparszövetségnél Gyógy-masszőr képesítést szereztem. Dolgoztam Hévíz egyik gyógyászati központjában, főként mozgásszervi betegekkel. Több ezer masszázs, és sokféle mozgásszervi probléma kezelésének tapasztalata van mögöttem. 2007-ben találkoztam először fascia- és craniosacralis technikákkal és az oszteopát szemlélettel, ami azóta is meghatározza hozzáállásomat, munkámat. 2011 óta vagyok kapcsolatban Dr. Kovács Gellért oszteopata orvossal, akitől sokat tanultam.
2009 óta tanítok fasciális és craniosacralis technikákat a shiatsu képzések keretein belül, 2013-tól tartok képzéseket Fascial Release és Craniosacral Release témában.
A Fascial Release Terápiában elsősorban precizitást, kifinomultságot, rendszerszemléletet, hatékonyságot, és szabadságot látok... és ezt adom tovább.

A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán végeztem buddhista tanítói szakon, kínai filozófia és fordítói specializációval, ami mellett jártam a jóga oktatói specializációra is.
Szakdolgozatomat "Zen mozdulat a gyógyászatban" címmel a shiatsu bemutatásáról írtam, sokéves terápiás és tanári tapasztalatom felhasználásával.
2002 óta gyakorlok Vipassana meditációt a megboldogult S. N. Goenka útmutatásai alapján. Számos elvonuláson vettem részt zárdai körülmények között, a napi gyakorlás ma már természetes része életemnek.

Egyéb tanulmányaim, amikből szintén felhasználok: tai chi, chi kung, Ohashiatsu, Shin tai, akupresszúra, dorn terápia, biodinamikus terápia, tiszta kommunikáció, szomato-dráma.
Folyamatosan képzem magam, hazai és külföldi terapeuták és orvosok vezetése mellett.

Tanáraim és inspirálóim: D.O. Philip Bingham, Dr. Buda László, Gerhard Dirschl, Dudás Sándor, Jászberényi Éva, Eva Maria Farkas, Dr Kovács Gellért D.O., Satya Narayan Goenka, Saul Goodman, Kun Szilvi, Rhizome LeeMadocsai Eszter, Págyi Páll Judit, Wataru Ohashi, Thomas Prett, Wilfried Rappenecker, Gertraud Schindelbacher-Ferteis, Mag. Christian Schnabl, Tarr Bence László, Mag. Herbert Wiesenhofer (abc sorrend) …és természetesen a családom, és mindazon személyek, akiket kezelek és tanítok, hiszen tőlük folyamatosan tanulok.

Péter a teljes Shiatsu és Fascial Release képzésen oktat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Parászka Gábor
Oszteopát gyógymasszőr

ParGab

Gábor a Fascial Release képzés Craniosacral Release és Visceral Release tanfolyamain, illetve a Shiatsu III-IV. képzéseken oktat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pákh Ildikó Csilla
Gyógymasszőr, Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, Shiatsu-gyógyász, fizioterápiás asszisztens, fitnesz instruktor

Pkh Ildi  

Pákh Ildikó Csillának születtem 1976-ban. Gyermek-, és fiatalkorom tapasztalatokban gazdag volt, versenyszerűen kézilabdáztam, teniszeztem és síeltem. Életem legfontosabb meghatározói a mozgás, a sport, az emberek, az emberi test és a természet szeretete. Tanulmányaimat közgazdászként kezdtem, majd egy évtized gazdasági-pénzügyi tevékenység után saját családom lett, és egészséggel kapcsolatos vállalkozásba kezdtem, ebben dolgozom jelenleg is. Munkám célja, hogy minél több emberrel megismertessem az emberi test működését és szeretetét, illetve támogassam őket nehezebb életszakaszokban, betegségükben. Munkám során az alábbi tanulmányaimat és tapasztalataimat használom fel:

  • Fitness Akadémia, csoportos fitnesz instruktor
  • Egészségügyi Továbbképző Intézet, természetgyógyász szak, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta
  • Nemzetközi Shiatsu Iskola, shiatsu-gyógyász
  • OKTÁV Továbbképző Központ Zrt., fizioterápiás asszisztens
  • EFEB Felnőttoktatási Központ, gyógymasszőr
  • Zsigmond Király Főiskola, Közgazdász nemzetközi kapcsolatok szak, kommunikáció szakirány
  • International Business School – Budapest, Közgazdász gazdálkodási szak
  • Szent István Közgazdasági Szakközépiskola, pénzügyi előadó

Ildi a Shiatsu alaptanfolyamon, Shiatsu I.-II. képzéseken oktat.