Aktuális tanfolyamok

Shiatsu alaptanfolyam FÉLÁRON
Augusztus 24-25-26.

Shiatsu II.
Szeptember 15-től január 6-ig.

Shiatsu I.
Szeptember 29-től január 20-ig.

Itt jelentkezz!

+36 70 259 08 35

A tanfolyamok helyszíne: Bp. III. Bécsi út 88-90. fsz. 8.

Fascial Release tanfolyamok

A tematikus oszteopát szemléletű Fascial Release tanfolyamok alapját azok a technikák adják, melyek az amerikai eredetű orvosi manuális medicina, az oszteopátia tárházából kerültek be a manuális terápiába Amerikában és Európában. Így a kurzusok fókuszában leginkább a lágy szövetekkel - fasciákkal, inakkal, szalagokkal, membránokkal, folyadékokkal - dolgozó strukturális és funkcionális munka áll.

A leggyakrabban alkalmazott módszerek:
Myofascial Release Techniques
Ligamentous Articular Strain - Balanced Ligamentous Tension
Strain-Counterstrain - Facilitated Positional Release
Craniosacral Techniques
Visceral Techniques
Functional Method

A képzések kis csoportos foglalkozások keretében folynak (max. 8-10 fő).

A képzések tetszőleges sorrendben elvégezhetőek, mivel mindegyik kurzus önmagában is teljes egészet alkot. Ugyanakkor, ha még nem vettél részt valamilyen fasciákkal kapcsolatos manuálterápiás (tehát nem eszközös!) képzésen, akkor ajánlom, hogy a Myofascial Release, a Craniosacral Release vagy a Scanning tanfolyammal kezd a témával való ismerkedést!
Amennyiben már tanultál más képzőnél nem oszteopát szemléletű craniosacralis terápiát, myofascial release-t vagy visceralis manipulációt, akkor bármelyik kurzussal kezdheted.

10 év oszteopát szemléletű fascia munka gyakorlati tapasztalatom alapján, ha praxisorientáltan keresel képzést, akkor elsősorban a Scanning, a Ligamentous Articular Release és a Positional Release tanfolyamokat ajánlom, mert ezeket kell legtöbbször használni egy rendelőben.

szep kovek web

A Fascial Release tanfolyamok hangsúlyozottan gyakorlati képzések, akkor ajánlom neked, ha már rendelkezel alapvető anatómiai ismeretekkel, és minimálisan két év aktív tapasztalattal valamilyen testorientált terápiában. (gyógytorna, gyógymasszázs, craniosacralis terápia, alternatív mozgás- és masszázsterápia stb.).

Szívesen támugatunk, ha csak az anyagi nehézségeid gátolnak abban, hogy részt vegyél a tanfolyamainkon. Ha szükséged van erre, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tanfolyamaink a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről szóló törvényben foglaltaknak megfelelnek.